Bucuria simplă

bucuria

De cele mai multe ori trăim uitând să ne bucurăm de clipele obișnuite ce par prea anoste să le dăm atenție mai mare !

Eu încerc să nu uit pentru că pe zi ce trece înțeleg că viața este frumoasă dacă știm să o trăim prin aceste clipe mărunte de fericire !
În a treia zi de Crăciun 2014 , ca o minune aș spune , a intrat în lumea mea și a familiei un nou suflețel ! Un cățeluș mic , mic ! Sincer nu am mai văzut unul așa mic până acum !
Era pierdut pe drum pe punctul de a fi prins sub roțile unei mașini și insistent nu s-a lăsat până nu a ajuns la noi !
I-am găsit stăpânul după 3 zile ! A zis că vine să îl ia și așa a rămas ! Se vede cât de mult îl dorea ! După primele impresii s-a văzut că nu era prea bine îngrijit . Așa mic , de o lună și ceva se pricepea să se descurce pe stradă printre mașini , zgomote și oameni !   🙁
Este al nostru de 3 ani deja !
Este un scump , jucăuș , știe să dea noroc !

Norocel a rămas numele lui !

Știa multe pentru vârsta lui ! Acum este și mai curajos , isteț , mai ales cuminte , iubitor !

Mulți nu prea înțeleg cum de putem îngriji mai mult de un animăluț !
Sincer nu prea mă interesează ceea ce cred , mai ales cei mai ranchiunoși !
Pentru simplu motiv că nu ei trăiesc în locul nostru , ei doar observă și comentează așa la o discuție despre ! Că este greu uneori , o fi , însă este frumos să te simți iubit de câteva suflețele frumoase care zi de zi îți transmit iubirea lor necondiționată și îți aduc zambete cu fiecare privire sau boacănă !
Aceste mici evenimente ale vieții aduc bucurie reală !  Dacă nu acestea , atunci care !?
Așteptând mereu altceva să ni se întâmple uităm că viața trece . Că nu am trăit-o decât așteptând ceva mai bun și uitând să luptăm pentru fericirea noastră !
bucuria
Să ne bucurăm de chipul dragălaș al pisicuței sau al cațelului de lângă noi , să ne bucurăm de Noul An convinși că îl putem face mai bun ! Să ne bucurăm de cei de lângă noi , să ne simțim binecuvântați pentru că avem o casă , o familie , vise , planuri pentru că alții nu au toate acestea !
Revenind la animăluțe ! Să nu uităm că asemenea lui Norocel sunt mii de cățeluși nevinovați , mii de pisicuțe hoinare care caută un stăpân iubitor și care ar da în schimb dragoste mai multă decât poate oferi uneori un om !
De vedeți sau vi se arată în drumul vieții un suflet , nu îl ignorați , poate deveni o bucurie reală în lumea voastră ! #adoptdonotshop
Pace vă doresc ! M.
Sharing is caring !

4 thoughts on “Bucuria simplă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.