Confirmări

Confirmări

Hello , friends !

Mă uit la oamenii din jurul meu și îmi dau seama că asemenea mie toți avem nevoie de confirmări , din toate perspectivele vieții !
Nu putem fi fericiți dacă nu simțim aprobarea celorlalți , înțelegerea lor . Nu putem trece de tristeți dacă nu auzim de la altcineva un gând sau cuvânt de alin și tot așa mai departe !
Astfel greșim , lăsându-ne conduși de alte judecăți . Parcă nu am fi capabili noi înșine să ne dăm un șut înainte !

Pentru că cerșim tacit confirmarea din afara noastră . Însă este autentica ?!

Nu este autentică ! Pentru că fiecare experiență este privită de fiecare om din perspectiva lui și cum vezi tu lucrurile alții le văd pe dos . Nu te vor aproba sau mai rău îți vor da o confirmare a ceea ce crezi , total eronată !
Așteptăm confirmări de mici , cred că așa creștem iar când ne trezim maturi și capabili să reacționăm ne lăsăm prinși în tipare de comportament care nu ne caracterizează !
Nu trebuie să fii fericit decât prin tine însuți , nu ai nevoie de ceilalți să îți spună că ești capabil , ce calități ai , că te poți autodepăși  ! Poți deveni tot ceea ce îți dorești , poți fi vizionar !

Invidioșii nu îți vor da confirmări pozitive niciodată și uite așa te poți trezi pe un drum gresit și te întrebi ce cauți acolo și nu te regăsești !
Nu avem nevoie de nimeni pentru a visa sau plănui realitatea viitoare dorită !

Nu trebuie să așteptăm ca cei din jur să ne împărtașească viziunile pentru că poate nici nu le înțeleg absolut deloc .

Nu trebuie să așteptăm răspunsuri la întrebările interioare decât uitându-ne în inima noastră .
Părintele Cleopa spunea așa frumos !  ” Trebuie să ne coborâm mintea în inimă ” și vom reuși să fim autentici , fericiți cu alegerile și viața noastră !


Să ne lăsăm libertatea să fim autentici indiferent de situație , vârstă , timpuri ! Să nu mai așteptăm confirmări , să nu ne pese ce “spune lumea ” . Pentru că până la urmă doar noi ne trăim viața ! Noi răspundem de ea când ni se va cere !
Cu adăugarea de rigoare ! Să fim noi cei lăsați de Creator : buni , frumoși , unici !   🙂

Pace vă doresc ! M.

Sharing is caring !


1 thought on “Confirmări”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.