Inspirație

Inspirație

Bună , dragilor !

Voi cum faceți față zilelor de iarnă ? Mie mi se pare că dacă nu sunt atentă la ce activități aleg să fac în timpul liber , deprimarea și lipsa luminii naturale îmi dau de furcă ! Nu am inspirație ca altădată pentru blog !

Se întunecă devreme și parcă ziua devine mohorâtă dacă nu o fac eu frumoasă prin activitățile pe parcursul zilei !

Astăzi am ales o temă diferită de ceea ce citiți aici pe blog ! Mi-era dor să mai schimbăm impresii despre ce ne aduce inspirație iarna să fim pozitivi !

Când vreau să schimb stările letargice specifice iernii sau grijile inerente caut un film !

Caut eu , dar greu îl găsesc pe cel care să mă mulțumească ! Nu știu de ce ! Sunt eu mai pretențioasă , cred ! Anii trecuți , mă uitam mult la filme polițiste , thrillere psihologice dar acum fac ce fac și aleg mereu ori comedii ori drame romantice sau SF-uri , nu prea mai am nevoie de chestii  prea sumbre ! Viața este destul de umbrită de negativism , în general , pentru a continua cu aceleași alegeri în timpul liber !

Două filme cu animăluțe , o dramă și o comedie mi-au rămas în minte iarna aceasta !

NINE LIVES ( Nouă vieți )  , o comedie pentru familie avându-i ca protagoniști pe Jennifer Garner , Kevin Spacey și Christopher Walken .

inspirație
Sursa foto : cinemagia.ro

Când vrei să faci un cadou cuiva drag , cel mai bine este să pui suflet , altfel riști să-ți pierzi tu sufletul . Așa pățește Kevin Spacey când , simțindu-se vinovat că stă prea puțin cu familia , decide să-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta și-l dorea de ceva timp – o pisică .

Filmul este comic , dar cu mesaje profunde și mi-a dat un tonus bun când l-am urmărit , mai ales că pisoiul vedetă este super simpatic ! Pufos , inteligent și foarte vorbăreț !   🙂

A STREET CAT NAMED BOB ( Pisica mea , Bob ) , un film din genul dramă , despre prietenia reală dintre un tânăr muzician dependent de droguri , care locuiește pe străzi și o pisică super deșteaptă care îi iese în cale și îi schimbă viața pe toate planurile .

inspirație
Sursa foto : cinemagia.ro

Emoționant este că filmul are ca inspirație o poveste reală !

După ce am văzut filmul , am căutat informații despre personaje și m-a emoționat documentarul despre cei doi ! Mi-a plăcut că filmul transmite perfect legătura aceasta unică între om și animal !

Mai ales , pune accent pe inteligența pisicilor și modul lor devotat de a-și iubi prietenii umani care îi salvează și îi iubesc necondiționat la rândul lor .

Cei care au pisici știu exact la ce mă refer !

Am găsit și cărțile scrise de James Bowen , lansate anul trecut . Intenționez să le cumpăr , atât de tare m-a emoționat povestea celor doi !

Ca seriale , aștept anul acesta lansarea sezonului 4 al dramei romantice BBC , POLDARK  . Cu Aidan Turner și Eleanor Tomlinson .

Acțiunea se petrece în Marea Britanie anul 1783 . Ross Poldark se întoarce din Războiul de Independență American la iubita sa , în Cornwall , dar viața sa este ruinată . Tatăl său este mort , vechea mină a familiei este de mult timp închisă , casa sa distrusă iar iubita pe cale să se căsătorească cu vărul sau .

Serialul urmărește viața lui Ross , cum luptă să salveze mina familiei , își găsește o nouă dragoste și devine în timp capabil să aibă o viață echilibrată și fericită . Peisaje minunate , costume unice și un joc al actorilor care te transpun în secolul 18 !

inspirație
Sursa foto : cinemagia.ro

Cărțile după care s-a făcut acest film aparțin englezului Winston Graham , cunoscut ca romancier al seriei Poldark și al altor romane istorice și thriller-uri , începând cu anul 1934 .

Șase romane ale sale au mai fost ecranizate , printre care și MARNIE , după care Alfred Hitchcock a creat filmul cu același nume în 1964 .

De multe ori , prefer să citesc întâi cartea și apoi să văd filmul !

Dar în aceste două cazuri , nu am știut de ele decât după ce am văzut filmul și am căutat detalii mai multe , din curiozitate !

Cred că voi mai scrie o postare de acest gen ! O continuare pe această temă a inspirației , doar că vă voi scrie despre ce mă inspiră în materie de beauty și rețete vegane . Pentru a nu vă obosi cu prea multe detalii într-o singură postare !

Ce spuneți ? Vouă ce filme vă aduc inspirație în zilele de iarnă ?

Vă salut cu drag ! M .

Sharing is caring !


2 thoughts on “Inspirație”

  • Am dat bookmark la postarea ta pentru ca vreau sa privesc filmele pe care le-ai recomandat. Ador filmele si cartile cu sau despre animale. A picat la fix pentru ca eram in cautare de niste filme bune 😀

    • Multumesc ! De curand am aflat de un alt film , lansat in februarie 2017 , A DOG’S PURPOSE , din trailer pare foarte bun , abia astept sa il vad ! Adevarul este ca filmele cu animale , pentru niste iubitori de animale , sunt deosebite ! Poate pentru ca le cunoastem mai indeaproape comportamentul si felul unic de a interactiona cu noi ! Te mai astept cu drag pe blog ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.