Produse faine de la Alverde

Alverde

Bine te regăsesc !

Unde locuiesc eu , există DM-uri dar nu ajung atât de des cât mi-aș dori ! Fiind un oraș mare , distanțele sunt lungi și nu pot ajunge mereu când aduc noutăți sau au stocuri mai mari !

Alverde este un brand vegan , cruelty-free comercializat de DM .

Am văzut că au și produse de make-up , alături de produse de îngrijire . Însă eu găsesc de fiecare dată stocul de make-up mai mult gol ! Nu reușesc să găsesc pudra invizibilă de la ei sau fondul de ten light pe care aș vrea să le testez de mult timp ! Offf !  :)

Ultima dată , m-am mulțumit să mă pierd la raionul de produse de îngrijire !

Așa am descoperit multe produse faine de la Alverde ! Cum ar fi gama Vital pentru ten matur , serurile de noapte sau zi pe bază de extracte din flori !

Mi-am ales câteva produse și am rămas plăcut surprinsă de calitatea lor ! Vă povestesc pe larg imediat !

Crema de noapte Alverde Vital dedicată tenului matur .

Această gamă mai cuprinde crema de noapte cu extract de trandafiri , crema cu complex Q10 , crema-mască 2 în 1 .

Crema vine în recipient tub , are 50ml . Este pe bază de extract de semințe de lupin , bogat în ulei și o cantitate mare de proteine vegetale .

Se regăsesc și uleiul de migdale , argan , șofrănel .

Complexul peptidic stimulează funcțiile pielii iar acidul hialuronic și glicerina ca excipienți ajută tenul să se regenereze în plus să fie mult mai hidratat .

Întâmplarea face că am cumpărat înainte de această cremă pe cea de la CeraVe de pe Iherb .Varianta pentru ten foarte uscat . Este pe bază de ceramide și acid hialuronic și este foarte bună pentru tenul sensibil .

Am observat că sunt cam la fel ca și consistență și grad de absorbție în piele . Ambele sunt onctuoase, dar nu exagerat .

Cel mai mult îmi place că CeraVe o pot aplica ziua , ca și cremă hidratantă înainte de SPF precum și aport de substanțe minunate pentru ten .

Aceasta de la Alverde completează totul noaptea . Este o cremă foarte bună la un preț accesibil , care m-a surprins pozitiv !

Al doilea produs l-ați mai văzut la mine , este un balsam fluid special pentru vârfurile uscate pe care l-am recumpărat .

Pe mine mă ajută ! Îmi place consistența lui și cum așează părul după aplicare !

Balsamul are aspect de lapte , este foarte consistent și se aplică doar pe vârfuri . Este potrivit pentru părul degradat , uscat .

Eu îl aplic pe părul umed dar și uneori pe părul uscat . Se absoarbe repede , nu usucă părul și am observat că ajută părul să își mai recapete din strălucire !

Deși nu tuturor le este pe plac , mie mi se potrivește ! Și crede-mă că am un păr tare enervant și greu de mulțumit uneori ! Vopsit blond , lungime medie și uscat deseori spre vărfuri !

Balsamul Alverde este pe bază de ulei de avocado , unt de shea , proteine din grâu și ulei extras din lavandă .

Se consumă greu , nu încarcă părul și are flacon tip pompiță ușor de dozat .

Alverde

Alverde Beauty and Fruity peeling pentru ten normal și mixt pe bază de extract de măr verde și lămâie verde .

Este un produs nou , cu un parfum proaspăt , fructat , intens , natural . Bineînțeles că lămâia se percepe cel mai bine , este foarte plăcut să o aplic pe ten !

Conține boabe exfoliante în cantitate destul de mare , care exfoliază blând pielea . O lasă curată și mai ales hidratată . Mie combinația aceasta m-a prins ! Să exfoliez tenul fără agresivitate și să nu îl simt uscat după !

Toate trei produsele sunt calitative , îmi plac mult !

Alverde

Tu folosești produse din Drogerie Markt ? Îți place gama Alverde ?

Te salut cu drag ! M.

 

Continue Reading

Ingrediente vegane pentru păr de la Alverde

ingrediente

Bine te regăsesc , my dear friend !

Știi sigur de magazinul DM ( Drogerie Markt ) , mai ales dacă s-a deschis și în orașul tău ! Deși am destule DM-uri unde locuiesc , nu ajung pe cât de des mi-aș dori ! Recunosc că mă opresc doar la produsele marcă proprie ca Balea , Alverde , Ebelin sau la produse din alte game care au reduceri mari ! Prețurile sunt decente și am descoperit câteva produse de îngrijire calitative !

Alverde este un brand exclusiv vegan ! Nu folosește ingrediente de origine animală , nu testează pe animale produsul finit și nici ingredientele .

Cât mă bucur când văd sigla cu iepurașul pe un produs ! Mi-aș dori să fie mai multe branduri de acest fel , dar să fim încrezători , nu ?!

ingrediente

De la Alverde am ales să îți scriu astăzi despre un balsam pentru păr . Acesta mi-a plăcut foarte mult încât să îi dedic un mic review pe blog !

ingrediente

Balsamul fluid reparator pentru păr are la bază ca ingrediente principale untul de shea și uleiul de avocado .

ingrediente

Eu am folosit ulei de avocado pur de la Life-Flo pentru păr , ten și mi-a plăcut deși este foarte onctuos sau pare că încarcă firul de păr sau pielea . Ca mască pentru păr sau adăugat în masca pentru ten se comportă diferit și lasă tenul hidratat și repară părul foarte uscat .

Untul de shea oferă părului uscat și tern hidratare foarte mare și îl hrănește de la rădăcină până la vârfuri . Îl protejează în plus prin calitățile sale antioxidante .

Am ales balsamul pentru aceste două ingrediente care m-au ajutat de fiecare dată . Mi-a atras atenția și faptul că recipientul este flacon cu pompiță , ușor de dozat la aplicare .

ingrediente

Are 30 ml. , consistența unei loțiuni și se aplică în cantitate mică pe vârfuri . Se poate folosi imediat după ce îți usuci părul , după spălare sau după ce este deja uscat .

L-am aplicat în ambele moduri și am observat că pe părul umed se absoarbe foarte repede și mereu aplic balsamul de vreo 3 ori . Însă pe părul uscat îmi place mai mult pentru că hidratează foarte bine lungimea părului și vârfurile , ajutând și la coafare .

Mirosul este plăcut , preponderent de unt de shea ! Oricum uleiul de avocado nu are un miros specific .

ingrediente

Printre celelalte ingrediente am regăsit : uleiul de lavandă , proteinele din grâu . Ingredientele se obțin din agricultura organică iar cele parfumate se obțin din uleiuri esențiale naturale .

Se consumă foarte greu și a devenit preferat pentru rutina de îngrijire a părului meu , începând cu primăvara aceasta ! Ingrediente naturale , vegane , ce îmi pot dori mai mult de la un produs de îngrijire !

ingrediente

Tu folosești produse marca Alverde ?

Poate schimbăm impresii și mă ajuți cu informații despre rutina ta de îngrijire a părului !

Te salut cu drag ! M.

 

 

 

 

 

Continue Reading