Primavara , bine ai venit !

Primavara , bine ai venit !

Bine v-am gasit !

Astazi fiind 1 martie , in sfarsit , desi primavara nu e chiar pe deplin simtita , am vrut sa vorbesc despre fericire si inceputuri ! Incepe un alt anotimp , vine o perioada plina de soare , flori , copaci infrunziti , neliniste si forfota a naturii !

Ce alta perioada din an este mai frumoasa ca aceasta , din punct de vedere al schimbarilor in natura , al schimbarilor in suflet chiar ?! Nu puteti nega ca , desi uneori ne lasam prinsi de rutina vietii si problemelor , cand stim ca e deja 1 martie parca ceva se intampla !

Eu ma bucur ca vine primavara , ca va fi mai mult soare , ca voi putea privi cerul si norii fara sa zgribulesc afara , sa aud trilurile pasarilor si zarva lor dimineata , sa simt aerul acela fresh , sa vad cum cresc de la o zi la alta lalelele , zambilele , narcisele din gradina , cum infrunzesc copacii , sa ascult pamantul cum revine la viata , sa percep energia acestui anotimp…ehh , stiti voi despre ce vorbesc , trebuie sa mai si privim in jurul nostru , sa ne aducem aminte sa fim fericiti , recunoscatori pentru ce avem frumos in viata noastra , pentru oamenii care ne iubesc si sunt acolo langa noi !

Este emotionant sa oferi multumiri celor care au grija de tine , care te iubesc sincer , care iti sunt prieteni cu adevarat ! Ar trebui mai des sa facem asta ! Un ” te iubesc ” , “multumesc ” creeaza stari frumoase , ne dau aripi , incredere !

Fericirea vine din interior , nu o gasim in afara noastra ! Daca noi suntem intr-un fel sau altul , vom percepe exteriorul exact dupa esenta noastra ! In concluzie , noi ne facem starea interioara frumoasa , noi ne regasim bucuria , noi singuri avem puterea sa fim fericiti din varii motive extrem de simple de altfel ! Putem fi fericiti daca stim sa traim micile bucurii ale vietii la intensitate maxima ! Exersand astfel , pe viitor deja vom sti sa fim experti in fericirea deplina !   🙂

O primavara frumoasa sa avem si sa nu uitam ca fericirea este in noi , creata de catre noi avand la indemana frumosul oriunde privim !

Pace va doresc ! M.

Sharing is caring !


0 thoughts on “Primavara , bine ai venit !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.