Despre

Bună !

Numele meu este Alina Mihaela M. și am început crearea acestui blog la finalul lui decembrie 2013 din dorința de a povesti și împărtăși gânduri despre experiențele mele ca vegetariană , în încercarea mea de a impulsiona pe cei care vor citi articolele , să aleagă un stil de viață mai sănătos , să fie pozitivi , să respecte animalele , natura !

Pe parcurs am ales să scriu alături de rețetele vegetariene și mai apoi vegane experimentate și despre produse de îngrijire sau de cosmetică cât mai naturale și netestate pe animale .

Asta pentru că mi-am propus să scot în evidență atât cât pot produsele de calitate dar și cele achiziționate de la diverse branduri care chiar au avut efect benefic , care sunt naturale și cel mai important cruelty-free!

Iubesc animalele și fac tot ceea ce pot să le protejez !

Am căței și pisici , majoritatea adoptați de pe străzi iar în articole vor fi și ele personajele principale pentru că sunt suflete frumoase , cu o energie pozitivă uimitoare !    🙂

Tagul #saramycatandfriends pe Instagram  vă duce direct la poveștile lor , fotografii !

Blogul este structurat în mai multe categorii : rețete vegetariene/vegane , păreri despre diverse magazine on-line sau producători , experiența mea cu diferite produse cumpărate , arta pe unghii până la o categorie aparte unde veți găsi subiecte pe diverse teme : spirituale , filozofice , cărți , muzică , animale sau terapii !    🙂

Mic disclaimer !

Produsele despre care vorbesc sunt cumpărate de către mine pentru uz personal .

Review-urile făcute la produse sunt scrise după ce mi-am conturat o părere clară și încerc să vorbesc despre ce mi-a fost de ajutor , în general!
Dacă particip la proiecte de beauty sau food , specific acest lucru !

Ceea ce este benefic pentru mine poate să nu fie ok pentru tine așa că este corect să știi ce ten ai , ce probleme sau alergii ai și să ții cont de toate aceste aspecte înainte de a achiziționa orice produs de îngrijire sau cosmetic .
Rețetele postate sunt testate de către mine însă mărturisesc că este doar un hobby util și mai mult o modalitate să vorbesc despre cum percep eu alimentația vegetariană/vegană și cum abordez stilul de viață vegan !
În privința recomandărilor la suplimentele alimentare despre care vorbesc sau la diverse produse fitoterapeutice sau în ceea ce privește toate informațiile cu tangență medicală precizez că profesia mea este farmacist cu specializare în fitoterapie . Tot ceea ce recomand o fac în cunoștință de cauză !
Contează să ții cont mereu în alegerile tale de afecțiunile suferite , să nu folosești suplimente sau vreo terapie decât după ce ai consultat un medic specialist care te poate îndruma eficient după analizele specifice fiecărei boli și fiecărui organism !

Fiecare dintre noi este unic iar sănătatea trebuie privită holistic pentru a nu suferi în urma reacțiilor adverse ale medicamentelor sau terapiilor alese !
Deja te-am obosit cu detaliile însă sper să descoperi tu ceea ce îți place pe acest blog și să ai curaj să îmi transmiți părerile tale în comentarii !  🙂

Îți mulțumesc pentru vizită și te aștept să descoperi singur/singură poveștile din acest loc virtual !

Pentru colaborări sau întrebări poți scrie pe adresa de mail : norutmunte@gmail.com

Te salut cu drag !

M.

Avertisment legal : fotografiile și articolele care apar pe acest blog îmi aparțin în totalitate , dacă folosesc alte surse le voi menționa . Pentru a le prelua trebuie să-mi cereți acordul și să menționați sursa. Furtul de identitate se pedepsește conform legii 161/2003 și a directivelor europene în vigoare (Directiva UE nr. 2007/64/CE) .

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.