DIGITAL CRAFT CAMPANIE BLOGGERI

DIGITAL CRAFT CAMPANIE BLOGGERI

Bine vă regăsesc !

Astăzi vreau să vă povestesc cu entuziasm chiar , despre ceva super fain ! Ceva care m-a ajutat foarte mult în munca mea pe blog !

Am aflat de o campanie dedicată bloggerilor și am zis DE CE NU ? !

Mai ales că recunosc ! Eu sunt un blogger care scrie ca hobby . Lucrez într-un domeniu total diferit și noțiunile de IT , SEO , optimizare SEO îmi erau necunoscute când m-am apucat de scris pe blog !

Cum însă sunt o persoană perseverentă și îmi place mult munca aceasta în on-line , am învățat totul singură ! Folosindu-mă de cărți , tutoriale și având ca bază ceea ce am învățat în facultate și în liceu , asta mulți ani în urmă !

Așa că vă dați seama că față de un profesionist în domeniu , este mult mai greu ! Intri într-o lume infinită de termeni specifici , pe care trebuie să îi înțelegi ca să rezolvi apoi pas cu pas problemele care apar mereu în munca pe un blog !

În spatele rândurilor pe care le citiți aici , este multă muncă ! Ore de scris , editat texte , fotografii ! Ore de lucrat pe blog să îl optimizezi , să îi setezi ceea ce trebuie să fii vizibil în on-line . Să reușești încet să crești , să fii mai bun pentru cei care te citesc și care apreciază munca ta !

Pentru cineva care face această muncă ca hobby , ceea ce un profesionist rezolvă în câteva minute pentru el pot trece ore sau poate să nu găsească soluția deloc !

Am pățit-o și încă mai am de învățat !

Dar este frumos să înveți mereu ceva nou , să rezolvi probleme tehnice în WordPress , să descoperi că ai reușit singură să rezolvi ceva care îți dă mari bătăi de cap !

Una peste alta , totuși am nevoie de sfaturi de la cunoscători în ale on-line-ului ! Asta pentru că trebuie să îți spună cineva care a învățat mai multe decât tine în domeniu dacă faci bine ceea ce faci sau mergi pe un drum total greșit !

Campania oferită de Digital Craft a fost mai mult decât binevenită pentru mine !

Așa că m-am înscris extrem de simplu ! A trebuit să scriu numele , o adresă de mail și link-ul blogului . În mai puțin de o zi am primit un  mail că am fost acceptată în campanie și voi beneficia o oră din timpul lor pentru o analiză a blogului !

Campania Digital Craft pentru bloguri vine în întâmpinarea bloggerilor și specialiștii lor se ocupă de a-ți oferi o oră de consultanță sau/și configurare pentru blog , web design , programare .

Identifică punctele slabe ale blogului , analizează grafica și funcționalitatea și în acest timp te ajută cu orice nelămuriri ai .

La final am primit pe mail o analiză amănunțită a blogului . O detaliere a punctelor slabe , pașii pe care trebuie să îi rezolv pentru a crește blogul și a-l face mai bun .

Important este că mi s-a deschis o cale spre noi noțiuni la care nu aș fi avut acces dacă nu eram ajutată !

Ajutorul lor a fost mai mult decât binevenit ! Mi-a plăcut experiența pentru că am primit detalii prețioase . Cum pot remedia problemele blogului , legate de temă , optimizare SEO , optimizare în Google . Cel mai mult mi-a plăcut profesionalismul lor și faptul că nu au fost zgârciți cu sfaturile și soluțiile !

Compania Digital Marketing Agency Digital Craft este o agenție full service care oferă servicii diverse de branding , social media , campanii Google Adwords și am văzut că în prezent au și o ofertă foarte interesantă pentru cei care vor să își deschidă o afacere și să se lanseze în on-line , este vorba de pachetul Start-up Nation .

Am vrut neapărat să vă vorbesc despre Digital Craft pentru că mi-au oferit un ajutor neașteptat și de valoare pentru mine ca blogger . Pe viitor chiar mă gândesc serios să investesc financiar în blog apelând la ajutorul lor !  Mai ales că am niște planuri noi legate de ceea ce fac pe site !

Eu le mulțumesc mult pentru ajutorul oferit ! Îi recomand cu drag celor care scriu pe un blog și care își doresc să evolueze în on-line sau să aibă un blog bine structurat , optimizat și plăcut de către cititori ! Dacă vă ajută această campanie , nu trebuie decât să povestiți sincer pe blogul vostru despre experiența avută ! Eu consider că merită !

Campania este încă activă și vă puteți înscrie dacă dați click mai jos !

 

Digital Craft

Ce părere aveți ? Ați aplica la o astfel de campanie ?

Vă salut cu drag ! M.

 3 thoughts on “DIGITAL CRAFT CAMPANIE BLOGGERI”

    • Cat ma bucur ca ai observat ! Da, tema am schimbat-o de nevoie . Se daduse peste cap totul pe blog de la niste aplicatii active si nu stiam ce sa fac incat am schimbat-o si mi-a placut cum arata de am lasat-o asa . Si dupa campania celor de la Digital Craft , am tinut cont de recomandarile lor si m-am chinuit sa repar , sa imbunatatesc detalii despre care habar nu aveam si chiar asteptam un feedback si uite ca mi-ai facut o surpriza frumoasa cu acest mesaj. Stiu ca l-am mai imbunatatit ptr . ca i-am refacut niste teste , dar oricum evolutia se va vedea mai mult in timp . Cand nu esti in domeniu si le inveti singura pe toate in ale SEO , wordpress si toate din sfera asta , rezultatele se vad mai greu dar se vad daca ai rabdare si perseverezi ! Amy , multumesc mult de mesaj si ma bucur ca iti place noua tema a blogului ! Te pup ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.