Fond de ten mousse Nivea

Fond de ten mousse Nivea

Hello !

Realizez că deşi ţi-am povestit despre pudra minerală  Nivea , am uitat complet de acest fond de ten . Poate pentru că vara nu l-am folosit deloc pentru că temperaturile şi-au făcut de cap ! Am preferat  să aleg un fond de ten fluid , o cremă CC sau BB cream tot  Nivea !

fond

Eu am aflat de produsele lor de make-up destul de târziu , habar nu aveam de ele ! Mai ales că nu le-am văzut deloc prin magazinele fizice . Fiindcă Nivea este un brand favorit mie pentru că protejează animalele şi natura , am căutat în on-line şi le-am găsit , însă greu !

Produsele lor se găsesc şi pe produsecosmetice.ro de unde l-am şi cumpărat la un preţ de 40 lei .

fond

Acest fond de ten tip spumă este din gama Ideal Finish şi are ca nuanţe : nude , beige , sand , apricot , amber . Eu am ales sand pentru ten cu subton galben fiind alegerea perfectă , culoarea uniformizându-se bine .

fondÎn compoziţie se regăsesc proteinele de caşmir şi laptele de mango . Au rol puternic hidratant deci potrivit pentru tenul uscat sau sensibil .
Uniformizează tenul , îl iluminează şi îi pune în valoare naturaleţea .
Finish-ul creat de mousse matifiază prin pulberea minerală fină care protejează tenul destul de bine pe parcursul a câteva ore , după care doar se mai pierde din strălucire .

fond

Este un fond de ten aerat , eu îl simt plăcut pe faţă , se aplică mai uşor cu un bureţel  ca cel de la RT pentru un finish natural .
L-am aplicat şi cu pensula RT Perfecting Brush dar sincer am avut surpriza neplăcută că iroseam prea mult produs şi nu se absorbea bine în ten . Când aveam nevoie de extra hidratare pentru a-l face să arate cum îmi doream , adăugam 2 picături de ulei de migdale şi rezolvam problema .
Însă după ce am început să folosesc bureţelul mi-am dat seama că împreună cu acest fond de ten face o pereche perfectă !  🙂
Mie îmi plac astfel de fonduri de ten pentru că am nevoie de hidratare în plus şi aleg ceva fluid ca mousse sau cremă . Cel puţin asta funcţionează pentru tenul meu uscat spre sensibil !

fond

Îţi recomand să pui în valoare acest fond de ten având ca bază o cremă specifică tenului tău .

Astfel nu vei fi nevoită să foloseşti prea mult produs . Intră repede în piele mai ales dacă ai tenul mai uscat !
Ambalajul este din sticlă tip borcănel , singurul neajuns din punct de vedere al igienei ! Are 18 ml .
Este un fond de ten preferat în 2016 şi îl voi recumpăra . Când am dorit o acoperire medie , aspect natural în câţiva paşi , a fost alegerea cea mai bună !
Îl prefer datorită preţului accesibil , naturaleţii date tenului . Un atu este consistenţa de mousse pufos , uşurinţa aplicării , hidratarea uşoară a pielii şi ingredientele prietenoase cu pielea .

fond

Tu ai folosit produse de make-up de la Nivea ?
Cum preferi fondul de ten ? Mousse , cremă ?
Te salut cu drag ! M .6 thoughts on “Fond de ten mousse Nivea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.