Favorite de iarnă de la Palmer’s

Favorite de iarnă de la Palmer’s

Bine te regăsesc !

De mult timp îmi doream să îți vorbesc despre câteva produse de pe IHerb ! Toate aparțin brandului Palmer’s , care este cruelty-free , are produse cu ingrediente naturale , pe bază de unturi de cocos , shea sau cacao .

Produsele lor se adresează și nevoilor speciale ale mămicilor , având produse pentru combaterea vergeturilor , pentru hidratarea pielii sensibile sau a celei cu pete pigmentare .

Unt de corp cu vitamina E și unt de cacao -250ml.

palmer's

Este o loțiune untoasă , dacă o pot numi așa , pentru corp .

Potrivită pentru aplicări zilnice mai ales după duș și care se absoarbe extrem de repede în piele . Ajută la hidratarea intensă a pielii și după expunerea la soare sau în cazul pielii foarte uscate sau cu eczeme .

Nu prea m-a încântat recipientul pentru că fiind de fapt mai mult un unt de corp , mă chinuiam de fiecare dată să scot produsul din el și era tare enervant !

Este și varianta cu pompiță , dar eu am aflat de ea mai târziu .

În rest , este o loțiune foarte bună pentru că nu are parabeni sau alte adaosuri sintetice , ingredientele de bază fiind untul de cacao , uleiul de cocos precum și vitamina E .

Nu mai spun că are un miros natural și intens de cacao care se menține destul de bine după aplicare ! Perfect pentru a cocoa and coconut beauty addicted !   🙂

palmer's

Se consumă greu și se absoarbe repede in piele dacă este prea deshidratată , fiind perfectă , după părerea mea , mai ales în anotimpul rece .

Am observat că estompează în timp , semnele date de vergeturi !1 thought on “Favorite de iarnă de la Palmer’s”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.