Inceputul

Buna , prieteni !

Sara privea azi pe fereastra toamna , cum zboara frunzele luate de vant ! Cum se bucura pasarile de ultimele zile de caldura !
Lumea ei este altfel fata de a celorlalti prieteni asemeni .
Pentru ca are casa toata si pe noi ! Insa este fericita , mult mai fericita decat atunci cand se ascundea printre copaci si se ferea de caini si oameni fara suflet !
Toate acestea au fost demult si ea a uitat !
Pentru ca acum iubeste 4 oameni , 5 pisici si lumea vazuta din siguranta casei si din bratele celor care o iubesc si o vor iubi mereu !
Acum nu mai are de ce sa se teama , sa caute hrana prin gunoaie si pamant sau sa se ascunda in noapte pentru ca traieste normal ! Ca o pisica !   🙂
Ma uit la ea cum iubeste efectiv sa priveasca cerul si copacii din spatele ferestrei !
Cat de fericita si linistita este !

Ma bucur nespus ca mi-a iesit in cale si ca m-a ales pe mine !

Acum viata Sarei este linistita , pisiceasca iar prin felul ei de a fi si de a interactiona cu mine , m-a determinat sa construiesc acest colt virtual in care sa regasiti povesti cu pisici si catei nastrusnici , viata traita in acord cu protejarea animalelor si alegerea spre decizii care sa nu le afecteze !

Nu stiu inca ce drum va avea acest blog dar stiu sigur ca voi promova prin el iubirea fata de animale , alegerea unei alimentatii care sa nu implice uciderea lor .

Pareri sincere despre viata , experiente , alegeri in materie de food , frumusete si ingrijire !

Cred ca va fi un drum senin ! Cred ca voi intalni pe parcurs oameni frumosi la suflet care vor intelege ce vreau sa promovez prin fiecare articol !

Sa povestim cat mai multi despre subiecte frumoase si pline de energie pozitiva !
Sara ma inspira sa fiu un om mai bun , sa ma bucur de viata si sa lupt pentru ceea ce cred ! Asa cum ea a luptat de mica , sa fie salvata si auzita !
Cei dintre voi care iubiti animalutele stiti la ce ma refer !
Va salut cu drag ! M.

 

sara

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.