Inspiraţie pentru relaxare

Inspiraţie pentru relaxare

Bine te regăsesc , my dear friend !

Cred că acesta este al doilea articol cu tema inspiraţie . Pentru mine este o relaxare să povestesc despre ce îmi aduce energie pozitivă !

Sunt sigură că nu sunt singura , pentru fiecare , relaxarea înseamnă fie o carte bună care să te determine , citind-o , să pierzi noţiunea timpului ! Fie o călătorie într-un loc atipic sau unde poţi explora în voie munţii , traseele montane şi lista continuă pentru fiecare în parte !

relaxare

Cărţile care mă inspiră pe mine în ultimii ani , de fapt , sunt cele de dezvoltare personală , motivaţionale ! Sau romanele lui Mircea Eliade le recitesc în ultimul timp ! Mereu , m-au transpus într-o lume misterioasă , plină de energie şi profunzime !

relaxare

Ultima carte motivaţională este cea a lui Florence Scovel Shinn , Jocul vieţii şi cum să-l joci , carte publicată în 1925 . În prezent având încă un profund impact emoţional asupra cititorului , scriitoarea fiind un pionier în domeniul evoluţiei spirituale , la începutul secolului XX .

Romanele lui Eliade sunt nemuritoare ! Cred că la orice vârstă le-am reciti , putem redescoperiri noi înţelesuri în filele romanelor şi tratatelor sale de religie !

relaxare

Eu sunt persoana care iubeşte muntele şi îmi place să-l colind pe trasee minunate ! Dar în ultimul timp nu am mai avut posibilitatea să ajung unde mi-aş fi dorit ! Să mă încarc cu energia aceea unică pe care o poţi simţi doar la munte şi nu mă refer la staţiuni montane aglomerate , nuuu , mă refer la a urca muntele pas cu pas !

Pentru a ajunge pe culmi de peste 2000 de metri în Făgăraş sau în Ceahlău sau a colinda drumurile pline de spiritualitate din munţii Neamţului , spre mănăstirile Moldovei .

Nu mai spun de magia peisajului de la Lacul Sf. Ana din masivul Ciomatu ! 🙂

relaxare
LACUL SF. ANA
relaxare
Prin Munţii Făgăraş , lacul Bâlea

relaxare

relaxare

relaxare
Mănăstirea Neamţului

După cum ştiţi , eu am căţei şi pisici care îmi aduc atâta energie pozitivă , încât nu ar fi corect să uit de ei ! Sunt o doză de relaxare minunată , sunt fiinţe speciale,fiecare cu povestea ei , care au devenit prietenii mei şi ai familiei pentru totdeauna !

relaxare
Relaxare la soare
relaxare
Somnul Sarei

Pe blog am postări în care vă mai arăt modele pe unghii , relaxare totală pentru mine !

Uneori nu sunt perfecte cum mi-aş dori , însă tot este o activitate frumoasă şi extrem de creativă !

relaxare
Răsfăţ pentru unghii
relaxare
O cafea aromată şi o manichiură veselă parcă îţi relaxează întreaga zi , nu-i aşa ?!

Ca blogger , cine împărtăşeşte acelaşi hobby asemenea mie , ştie , aduni multe ore în care stai şi cauţi cadrul potrivit pentru fotografiile postărilor , încercând să faci the perfect picture , care să exprime ceea ce ai în minte iar eu am o manie cu fotografia perfectă ! Dar şi când reuşesc să o realizez , ce sentimente faine ! Fie că este pentru produse cosmetice , fie pentru o reţetă testată !

relaxare

relaxare

Cred că una din stările care relaxează mintea unui om este cea de veselie , de bucurie , când te simţi binecuvântat pentru ceea ce ai , de la sănătate , locul tău perfect de relaxare de acasă , de oamenii care te iubesc şi te apreciază zi de zi ! Zâmbetele dese sunt vitale ! Eu la concluzia aceasta am ajuns în timp !

relaxare

Cred că las pe viitor o parte a doua a acestei teme , pentru că nu vreau să te obosesc cu prea multe fotografii !
Tu ce spui de inspiraţia mea ? Tu cum te relaxezi , în general ?
Te salut cu drag ! M .6 thoughts on “Inspiraţie pentru relaxare”

 • Draguta manichiura! 🙂
  Iubesc Balea Lac…iubesc Transfagarasanul si mi-as dori sa mai ajung sa-l parcurg pe tot!
  Iubesc sa ascult natura atunci cand merg la munte..ba chiar trebuie sa ma mobilizez si sa postez un articol legat de ultima mini vacanta!
  Te pup!

  • Mă bucur să știu că mai sunt oameni care iubesc Făgărașul ! Înțelegi atunci cum e dorul acesta de munte , de colindat trasee și de stat departe de toate , câteva zile pe munte ! Păi , aștept să îți citesc articolul despre mini-vacanță ! Cea de la mare sau la munte ?

 • Imi plac tare mult unghiutele tale! Te inteleg perfect cu a obtine „the perfect picture”. 😀 Eu una cred ca realizez in jur de 300 de poze pentru ca in articol ajunga doar 2 sau 3…. Se asemanam din unele privinte. Si eu ador muntele si cred ca totul se datoreaza parintilor mei pentru ca in fiecare an, in vacante mergeam la munte. Si cand zic munte ma refer la 7 zile de trasee montane. Fiecare zi cu traseul ei, plecam dimineata si ne mai intorceam seara, obositi dar plini de fericire. Platoul Bucegi, Vf Omu le-am parcurs de 2 ori chiar. Intr-adevar, peisajele si aerul curat te incarca de energie pozitiva si iti dau o stare generala de bine. Te deconecteaza, cum imi place mie sa zic. Ma gandesc sa scriu si eu un articol asemanator. Asta daca imi dai voie sa-ti „fur” ideea. Pup!

  • Multumesc , Elena ! Deci , stii cum este cu fotografia pentru blog , asa e , muncim mult la fotografiile potrivite pentru postari si eu cel putin , mai gasesc si după un timp nemultumiri , dar este frumos si creativ pentru ca facem ceea ce ne place ! Chiar m-ar bucur sa citesc un articol cu tema aceasta la tine pe blog , asa te cunoastem mult mai bine si ne poti impartasi experientele tale precum si alegerile tale pentru relaxare ! Cu mare drag , am sa il citesc si sper sa fie primul dintr-un sir mai lung de astfel de articole ! Multumesc mult de comment si te mai astept cu drag pe blog ! Te pup ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.