bioten

Review BIOTEN

Bună , dearies !

Loțiunile demachiante pentru ten le consider necesare , chiar indispensabile ! Dacă dorim să avem un ten mai curat la finalul zilei sau pentru a tonifia cu adevărat pielea , după etapele demachierii !

Până acum am rămas încântată de loțiunea micelară de la Bioderma , care chiar își face treaba , nu am vreun minus să îi aloc !

Însa azi vreau să povestesc despre loțiunea demachiantă pentru ten sensibil și uscat de la Bioten !

Este la fel de bună , rezultatele fiind mai mult decât vizibile ! Cel puțin , pentru tenul sensibil și cu tendințe de uscare accentuate , mai ales în anotimpul rece !

bioten bioten

Am folosit-o destul de mult timp , am și recumpărat-o  și mă declar încântată de efectele avute !

Produsele BIOTEN aparțin firmei de îngrijire și cosmetice românești ELMIPLANT . Ingredientele sunt din plante și extracte naturale , de la gălbenele , mușețel , cimbrișor , miere , lăptișor de matcă , arnică .

Eu apreciez grija pe care o alocă pentru a obține produse de calitate , netestate pe animale ! Se bazează pe natural , plante autohtone precum și lipsa conservanților sau a parabenilor în preparatele lor cosmetice !

Loțiunea tonică pentru ten sensibil/uscat conține miere și gălbenele , fiecare cu rolul ei bine definit !

Mierea – hidratează , are rol nutritiv , în timp ce gălbenelele au rolul bine știut de calmare a iritațiilor , așa că efectul final este de revitalizare și reîmprospătare a tenului . Are un format de 200 ml .

bioten

Se folosește după demachiere , prin tamponare .

Calmează într-adevăr iritațiile care apar după expunerea la frig sau vânt , îndepărtează roșeața specifică tenului sensibil , hidratează și oferă o senzație de revitalizare . După utilizare , uneori nu folosesc imediat o cremă specifică , asta pentru ca îmi oferă hidratarea de care am nevoie , încât nu simt că lipsește ceva tenului !   🙂

bioten

Folosită dimineața și seara , în timp , redă o strălucire tenului , o catifelare binevenită !

O recomand cu încredere pentru cele care au ten sensibil la vânt , vreme rece , cu mici iritații sau cu tendința spre uscat !

Tu alegi pentru rutina de demachiere loțiunea micelară sau cea tonică ?

Te salut cu drag !  M.

2 thoughts on “Review BIOTEN

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.