Şampon Trio Verde cu ulei de cocos

Şampon Trio Verde cu ulei de cocos

Bine te regăsesc , my dear friend !

Nu ştiu de ce nu am scris acest review mai devreme ! Ţinând cont că este deja a doua oară când cumpăr acest produs de la Trio Verde .

Căutam un şampon care să fie hidratant pentru vârfuri apoi să trateze problemele unui scalp mofturos şi această combinaţie cu ulei de cocos mi se pare unică . În general , eu folosesc două tipuri de şampon – unul pentru scalp , mai degresant şi unul pentru lungimea părului , neapărat hidratant . Simt că niciodată nu este de ajuns să îmi hidratez părul , mai ales vara !
Oricum , varianta aceasta de şampon a fost eficientă şi suficientă pentru părul meu blond !

Trio Verde

Despre Trio Verde nu aveam habar nimic !

Am aflat apoi că au produse diverse pentru îngrijire având la bază uleiuri esenţiale , unturi vegetale , săpunuri şi ape florale . Sunt autohtoni şi produsele lor sunt 100% naturale . Se obţin fie prin presare la rece , fie mecanic fără solvenţi care se folosesc în general la extragerea principiilor fitoterapeutice din plante .

Şamponul antimătreaţă cu ulei de cocos

Este din gama şamponurilor cu uleiuri ( ulei de cocos , ulei de ricin , ulei de argan ) . Are 250 ml , nu are parabeni sau conservanţi .
Alături de uleiul de cocos care este puternic hidratant şi reface cu succes problemele părului degradat , uscat sau vindecă scalpul iritat apare ingredientul activ natural Octoprix . Care are un efect netoxic și o acțiune antimicrobiană și antioxidantă .

Trio Verde

Are o consistenţă mult mai densă faţă de alte şampoane , este incolor , parfumul este plăcut şi fin de nucă de cocos . Se consumă surprinzător de greu , efectul de spumă apare gradat însă pe mine nu mă deranjează prea tare acest aspect !
Mie îmi place că nu am nevoie de mult produs pentru părul meu lung . Îmi oferă senzaţia de fresh şi curat imediat dar mai ales că nu trebuie să repet spălarea părului la 2 zile ca înainte .

Plusuri

calmează iritaţia scalpului pe timp de vară caniculară
hidratează cu adevărat părul uscat de soare sau vopsit blond
conţine 100% ingrediente naturale şi mai ales uleiuri hidratante
îşi menţine efectul mai multe zile la rând

Pe mine m-a convins şi preţul de 13.50 lei .

Trio Verde

Cunoşti produsele TRIO VERDE ?
Te salut cu drag ! M .2 thoughts on “Şampon Trio Verde cu ulei de cocos”

    • Eu i-am descoperit la niste cumparaturi on-line , dar cred ca se gasesc si in Carrefour daca nu ma insel ! Cred ca este o alternativa buna la h&S , eu ma inteleg bine cu acest sampon , de ceva timp deja ! Te pup si eu , Adina ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.