Surâsul lavandei !

Bine te-am regăsit , my dear friend !

De ce surâsul lavandei te întrebi ?! Pentru că nuanţa aceasta o găsesc deseori la florile primăverii , verii şi este o culoare atât de frumoasă !

Deşi este secetă aici la noi şi mă întristează că nu plouă şi se usucă toate , de la flori la vegetale , încerc să mă bucur de vară din alte puncte de vedere şi să nu regret în zilele de iarnă care vor veni că nu m-am bucurat destul de soare , flori , culori şi arome ! Tot răul spre bine , nu ?! Se pot schimba într-o secundă toate şi să fie mult mai bine ! Să fim optimisti !   🙂

Farmec Collection de vară are nişte nuanţe minunate de lacuri de unghii şi m-a inspirat să creez o temă folosind lacul Lavender şi un glitter deosebit de la Flormar . Glitter-ele de la Flormar sunt toate deosebite şi mereu le folosesc să ofer un aspect final sparkly manichiurii !

lavandei

Am folosit :

  • base-coat complex fortifiant din gama tratament expert Farmec
  • gel toap-coat 3D efect Farmec
  • bază – My lavender din colecţia summer 2014
  • floricelele albe le-am creat cu albul M01 MATTE NAIL ENAMEL de la Flormar
  • accentele luminoase cu Genius Glitter-ul Light Bub de la Flormar
  • punctator Flormar pentru model

lavandei lavandei lavandei

Tema este simplă dar are aşa un efect deosebit încât mă face să zâmbesc şi din acest motiv am numit combinaţia aceasta surâsul lavandei ! Mă bucur de ceea ce ne oferă vara mai frumos  mai ales culorile din grădini şi florile în atâtea combinaţii încât am vrut să împărtăşesc cu voi acest sentiment !

lavandei
lavanda nail

lavandei

Sper să îţi placă ! Tu ce combinaţii porţi pe unghii vara aceasta ? Îţi plac culorile deschise , luminoase asemenea lavandei sau preferi culori închise pe unghii ?

Te salut cu drag ! M.1 thought on “Surâsul lavandei !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.