Crema Acure Organics

Crema Acure Organics

Bine te-am regăsit !

A trecut aproximativ o lună de când testez crema Acure Organics de curăţare achiziţionată de pe IHerb . Am rămas cu acelaşi entuziasm ca în prima zi când am aplicat-o pe ten !

Este vorba despre crema cu ulei de argan şi mentă pentru ten normal spre uscat .

Brandul are produse fără parabeni , sulfaţi , ftalaţi , parfumuri sintetice , conservanţi şi coloranţi .

Nu testează pe animale ingredientele sau produsul finit . Sună bine,nu ?!

crema acure organics

Crema Acure Organics este în format de 118 ml , costă în jur de 35 lei (în funcţie de cursul dolarului) . Conţine ulei de măsline , ulei marocan de argan , unt de cocos şi este bogată în antioxidanţi ca mure şi măceşe .

Menta , extractul de muşeţel , gălbenele , aloe vera şi rooibos asigură curăţarea necesară unui ten cu probleme pentru că această cremă se aplică pe un ten normal spre uscat . Însă ceea ce mi-a plăcut este că tratează în acelaşi timp problemele minore ale tenului prin adaosul de ulei esenţial de mentă şi gălbenele , salvie , lavandă . Țintesc acneea şi tenul sensibil !

crema acure organics

Are aspect dens , culoare verde foarte deschis . Dar nu vă speriaţi ! Când se aplică pe faţă se simte asemenea unui balsam plăcut şi reconfortant ! Asta se percepe încă de la prima utilizare când o aplici !  🙂

Pe faţa umedă , prin mişcări circulare devine spumă şi nu este nevoie decât de o cantitate mică pentru că este cremoasă .

Crema Acure Organics curaţă tenul foarte bine , îl lasă fresh , hidratat datorită uleiurilor conţinute şi cu o strălucire care se menţine . Aplicată dimineaţa şi seara am remarcat că vindecă uşor imperfecţiunile minore ca acnee , roşeaţă şi echilibrează aspectul pielii .

Un punct în plus ar fi că uniformizează aspectul tenului mă refer la strălucire , culoare . Cel puţin pe tenul uscat sau sensibil are efecte benefice şi rapide !

După utilizare se menţine un miros fin de mentă ! Tare plăcută senzaţia !

Am ales-o pentru bogăţia de ingrediente organice şi extracte din plante . Deşi este primul produs de la ei mă declar mulţumită şi curioasă să văd cum se prezintă şampoanele sau cremele pentru faţă!

Dacă te tentează vreo comandă pe IHerb pot să îţi spun că la comanda de peste 81 lei , transportul cel mai ieftin prin AIRMAIL este de 16 lei , coletul ajungând direct la poşta locală de care aparţii . Produsele vin în medie între 10-21 zile calendaristice . Se oferă la fiecare comandă un credit de loialitate de 10% din valoarea produselor din coş , credit care se poate folosi la următoarea comandă pe site . Plata se poate face cu card bancar pentru tranzacţii internaţionale sau mai simplu prin PayPal .

În această perioadă au redureri de 20 % la multe produse din toate categoriile şi timp de 24 ore reduceri foarte mari la un produs .

crema acure organics

Dacă ai avut experienţe cu produse de la Acure Organics dă-mi de ştire ! Dacă te interesează să cunoşti mai multe amănunte despre acest site , întreabă-mă şi îţi răspund cu plăcere ! M-ar bucura să schimbăm impresii !

Te salut cu drag ! M .4 thoughts on “Crema Acure Organics”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.