Noi alegem atitudinea față de ce este negativ

Noi alegem atitudinea față de ce este negativ

Hello , prieteni !

De ceva timp mă confrunt cu momente dese în care trebuie să pun la bătaie energia pozitivă pentru a face față negativității din jur !

Astfel m-am gandit că ar fi fain să vorbim puțin despre acest subiect . Sigur nu sunt singura în această situație !

Oricât am încerca să ne ferim , nu avem puterea mentală de a învinge ceea ce este rău , negativ din viața noastră !

Ce spuneți , așa este ? Experimentați și voi asemenea momente zi de zi ?

Suntem mici în acest univers complex și mai ales în această lume în care ne putem pierde extrem de ușor pentru că au grijă sistemul , societatea , mulți dintre cei din jur să ne ” ajute ” !

Nu putem controla atitudinea celor din jur , ceea ce spun , ceea ce aleg să facă însă AVEM PUTEREA SĂ CONTROLĂM ATITUDINEA NOASTRĂ la orice vine spre noi !

Cred că această putere ne aparține indubitabil 100% . Nimeni nu ne-o poate lua , distruge , controla fără voia noastra ! De ce nu o accesăm mai des pentru a ne fi mai bine ?!

La întrebarea aceasta vă provoc să răspundeți singuri pentru că doar voi vă cunoașteți cel mai bine . Însă vă răspund din punctul meu de vedere că este eliberator să ne folosim puterea de a alege orice în fiecare zi  !

Această putere ne face autentici , ne definește pe noi ca oameni !

Uneori complicăm totul prea mult deși nu ar trebui pentru că este chiar atât de simplu ! Având atitudinea corectă , pozitivă față de un aspect sau o situație , ne alegem de fapt conțtient starea de bine cu noi înșine sau raportată la cei din  jur !

Hai să fim serioși , dacă nu suntem ok cu noi , dacă suntem îmbufnați , negativiști chiar credeți că ajutăm pe cei dragi nouă !? Nu , nu îi ajutăm deloc și le aducem în același timp suferință !

Totul depinde de cum privești ceea ce este negativ  .

Dacă nu îți plac oamenii cu care te înconjori , caută-ți alții ! Dacă nu poți să îi ajuți este pentru că de fapt ei nu vor , nu ai cum schimba asta !

Dacă ești stresat de ceva anume , află motivul , alege să schimbi situația , când acționezi se schimbă ceva , mergi pe o cale . Când rămâi în acea situație neplăcută , te complaci și doar îți lungești agonia interioară !

Putem face față negativității din viața noastră !

Ceea ce nu poți schimba nu lăsa să te afecteze mai mult decât trebuie . Da , stiu ! Dacă ești un om sensibil este foarte greu dar crede-mă , este mai bine să te protejezi decât să devii inutil plângându-ți de milă că nu poți schimba acel ceva . Sigur dacă te gândești mai bine găsești o soluție cât de mică !

Nu lăsa oamenii care îți critică ideile , visurile și planurile să te tragă în jos , îndepărtează-te de astfel de oameni !

Nu este obligația ta să îi schimbi dacă nu vor ! Mai ales , nu trebuie să îți consumi timpul tău , energia ta încercând să convingi pe nimeni de nimic !

Ai doar o viață , nu o irosi !

Păstrează-ți viziunile cu încredere până devin realități . Totul la început a fost idee dar a devenit în timp realitate doar pentru că cineva a avut curaj să creadă , să lupte , să acționeze .

Alege să trăiești printre oameni frumoși la suflet , de la care ai de învățat , să citești cărți care te motivează ,  să asculți oameni care au reușit  , care îți dau încredere mai mare prin experiența lor frumoasă .

Noi suntem fiecare un mic Univers la fel de important ca marele Univers . Noi definim limitările din viața noastră , noi decidem ce lăsăm să ne invadeze mintea . Gândurile negative , ideile distrugătoare sau vorbele urate !

Sunt de părere că dacă vrei să fii pozitiv , să îți faci ziua frumoasă indiferent de vreme , oameni și situații inevitabile , poți !

Tu definești pașii care vor urma alegând prin legea atracției exact ceea ce gândești , spui și faci .

Este chiar foarte simplu !

Vrei să fii pozitiv , fii ! Situațiile bune , oamenii frumoși sau soluțiile potrivite vor veni spre tine ca la o chemare nevăzută !

Când gândești pozitiv , alegi corect , îți schimbi starea , îți faci viața frumoasă ! Oricând poți alege cum să fii , depinde doar de tine !

Ce spuneți ? Îmi dați dreptate sau ba ? !   🙂

Vă mulțumesc de răbdare , dacă ați ajuns la finalul postării de astăzi !

Pace vă doresc ! M.0 thoughts on “Noi alegem atitudinea față de ce este negativ”

  • Asa este! Pana la urma, totul pleaca din minte…daca acolo exista un blocaj, atunci e greu sa te deblochezi, sa spun asa!
    De multe ori ne gandim prea mult: Daca fac asta… Daca merg acolo… Daca spun asta… Bine, asta nu inseamna ca nu trebuie sa gandesti putin inainte de a arunca vorbe sau ganduri, insa e bine sa fim pozitivi…sa cautam oameni veseli si optimisti, pentru ca ne pot transmite si noua acea stare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.