Experiența mea cu produse Herbosophy

Experiența mea cu produse Herbosophy

Bine te regăsesc !

De ceva timp am testat câteva produse de la Herbosophy și îmi doresc să îți povestesc ce impresii mi-am creat despre ele !

Mi-am ales două produse pentru păr pentru că încerc de mult timp să găsesc combinația perfectă între șampon și balsam . Să protejeze culoarea părului și să trateze de asemenea părul uscat spre vârfuri !

Dacă ai auzit de Herbosophy știi deja că produsele lor se găsesc în farmacii .

Produsele lor se axează pe îngrijirea părului , corpului , tenului . Conțin ingrediente naturale și extracte vegetale , nu au parabeni și filosofia brandului se bazează pe principiul ingredientelor extrase din natură .

Din gama pentru păr , am observat că au produse specifice fiecărui tip de păr . De la cel vopsit , la gras , cu vârfuri despicate , cu mătreață , pentru păr ondulat , păr lipsit de strălucire sau păr lipsit de volum . Așa că gama este foarte diversificată și eu mă bucur că regăsesc ceea ce îmi trebuie . Țintit pe ce am nevoie !

Eu mi-am ales șamponul și balsamul pentru păr vopsit cu extract de ceai verde , proteine din mătase și extract de citrice .

Gama aceasta are ca principal ingredient ceaiul verde . Ceaiul verde conține cafeină , uleiuri volatile și vitaminele B , P , C care oferă strălucire și rezistență .

Ce căutăm pentru părul vopsit , în general !

Să nu se piardă culoarea în timp , să își mențină strălucirea și să nu fie afectat firul de păr prea mult după vopsire . Proteinele din mătase au acest rol de fixare a culorii și extractul din citrice aduce în plus refacerea structurii părului .

Herbosophy

Șamponul are 96% ingrediente naturale , 250 ml. și o consistență de loțiune .

Face spumă din abundență , nu folosesc cantități mari și are un parfum natural care se menține aproximativ două zile . Eu percep aroma de ceai verde preponderent .

Curăță părul și cel mai mult îmi place că nu mai simt nevoia să aplic neapărat o mască de fiecare dată . Simt părul curat , moale și după uscare se descurcă mult mai ușor .

Herbosophy

Dacă aplic și balsamul din aceeași gamă , doar pe lungimea părului , am observat că senzația se menține până la următoarea spălare și parfumul este mai accentuat .

Balsamul este tot pe bază de extract de ceai verde , proteine din mătase , are 96% ingrediente naturale și o cantitate de 150 ml. Nu are în compoziție parabeni , silicon sau uleiuri minerale . Nu folosesc mult produs , are o consistență densă și o culoare de verde foarte deschis .

Herbosophy Herbosophy

Mie îmi plac aceste două produse mai ales că au efect pe părul vospit . Nu știu să îți spun cu certitudine dacă prelungesc perioada între vopsiri . Dar am observat că pigmentul nu se pierde așa repede ca înainte . Deci , efect au !

Sunt primele produse folosite de la Herbosophy dar pe viitor aș vrea să folosesc mai ales gama pentru păr uscat și cremele pentru față , ingredientele pe bază de unt de shea mi-au atras atenția !

Balsamul pentru buze pe bază de unt de shea și vitamina E m-a surprins plăcut .

Herbosophy

Eu folosesc foarte des balsamuri de buze , pentru mine contează mult hidratarea lor pe timpul zilei . În general cele pe bază de unturi de shea , cacao sunt preferate !

Balsamul îl aplic des peste noapte și dimineața buzele le resimt hidratate . Are 100% ingrediente naturale , un miros subtil de unt de shea și tind să îl consider mai bun decât balsamurile pentru buze de la Sierra Bees , care erau favorite datorită consistenței și eficacității lor .

Acum îmi amintesc că am folosit de câteva ori săpunurile pe bază de unt de shea . De atunci mi-a atras atenția acest brand pentru că am observat că au ingrediente naturale și formulări specifice problemelor pielii si tenului .

Cu siguranță vei mai auzi pe blogul meu despre produsele lor !

Tu folosești produse Herbosophy ?

Te salut cu drag ! M.2 thoughts on “Experiența mea cu produse Herbosophy”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.