Visurile si realitatea

Visurile si realitatea

Bine te-am regăsit , my dear friend !

Nu poți reuși în concretizarea unor visuri sau planuri dacă nu ai în minte măcar câteva repere de la care să pornești ! Cel puțin asta am realizat eu până acum !

visurile
Degeaba îți dorești multe , ai visuri peste visuri , în zadar faci planuri dacă nu le pui în practică ! Avem tendința de multe ori , din păcate , să ne pierdem în frici , temeri , influențe din exterior ! Nu prea pricep de ce , dar se întâmplă des asta ! Dacă ceea ce vrem să realizăm pare greu de cucerit , deja se instalează frica de eșec ,  de parcă ne-ar contoriza cineva ! Eșecul , după părerea mea nu există , există doar alegeri neinspirate care duc la o finalitate nefericită , dar oricum ar fi , putem schimba totul și învăța din experiență ! Nebun trebuie să fii să repeți niște greșeli , când știi sigur că nu duc nicăieri !
Așa că , frica este un obstacol real , dar dacă ne detașăm de situație , putem ușor înțelege că acest sentiment este doar în mintea noastră , nu are temei și nu trebuie să îi dăm putere trăind-o și gândindu-ne prea mult la ea ! Frica poți să o simți , dar nu o hrăni și las-o să plece de lângă tine !
Influențele din exterior sunt încă un hop puternic care ne pot dărâma înainte de a face mai mult de doi pași ! De ce ? Pentru că e puternic cuvântul spus și repetat!

Dacă însă privești bine , realizezi că acei oameni care îți vor spune că visezi cai verzi pe pereți , acei oameni care îți vor relata deja imposibilitatea de a realiza ceva nu au de fapt nimic în comun cu tine și gândirea ta ! Puțini îți vor împărtăși viziunile chiar poți fi singurul care vede ceva mai mult ! Dar e necesar să își reamintești că nu contează ce spun sau ce cred ceilalți pentru că nu ei îți trăiesc viața , nu te cunosc la fel de bine ca tine însuți și nu au calea ta !

Părerea mea este că fiecare are calea lui unică de a ajunge la propriul echilibru ! Degeaba vrei tu să împărtășești cu entuziasm ceva ce ție ți se pare pozitiv , revelator , schimbător dacă celălalt nu vede asemenea ție , totul e nul !
Nu poți decât să mergi mai departe și să atragi în lumea ta oameni pozitivi , vizionari și să îți trăiești visurile așa cum vrei și poți doar tu !
O altă etapă de trecut este concretizarea visurilor tale ! Totul pornește de la un gând stingher sau digerat îndelung și se continuă cu mii de idei ! Dar trebuie să dăm libertate acestor idei să se nască în realitate prin verbalizare , scriere ! Apoi se pun în practică și chiar dacă unele nu sunt bune , găsești tu altele zece în loc mult mai inspirate ! Altfel unde ar mai sta provocarea vieții ?!!
Așadar , totul începe de la idee , viziune și se poate concretiza în schimbări majore în viață , destin fericit !
Numai că depinde doar de noi cum ne raportăm la visuri și calea care ni se arată în minte și ne îndeamnă să fim pozitivi , să credem , să fim noi înșine mereu !
Vă întreb , nu merită în viața scurtă care ni s-a dat  , să ne urmăm visurile și viziunile indiferent de obstacole ?

Vă salut cu drag ! M.0 thoughts on “Visurile si realitatea”

  • Draga mea, ma uimesti inca o data. Cuvintele acestea frumos asternute aici sunt oglindirea a tot ceea ce simt si gandesc.
    Sunt multi oameni care daca vad ca esti ambitios si vrei sa realizezi ceva cu viata ta, parca trebuie neaparat sa iti rupa aripile inainte sa iti iei zborul, sa te darame si sa te critice, ca sa ajungi sa vezi lucrurile cum vad ei si sa ramai la acelasi nivel cu ei, un nefericit. Putini sunt cei care iti vor binele cu adevarat si te sprijina si te sustin sa iti urmezi calea si visul mult dorit. Iar intr-o lume unde totul e la indigo si tot mai multa rautate, tot ce iti ramane ca sa te detasezi, e sa visezi la ce te intereseaza si te pasioneaza. Dar cum bine ai spus, nu trebuie sa ramanem doar in stadiul de vis si dorinta, ci trebuie sa luam si actiune, altfel e totul in zadar si ramanem si mai nefericiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.