Crema Acure Organics

Bine te-am regăsit !

A trecut aproximativ o lună de când testez crema Acure Organics de curăţare achiziţionată de pe IHerb . Am rămas cu acelaşi entuziasm ca în prima zi când am aplicat-o pe ten !

Este vorba despre crema cu ulei de argan şi mentă pentru ten normal spre uscat .

crema acure organics

Brandul are produse fără parabeni , sulfaţi , ftalaţi , parfumuri sintetice , conservanţi şi coloranţi .

Nu testează pe animale ingredientele sau produsul finit . Sună bine,nu ?!

crema acure organics

Crema Acure Organics este în format de 118 ml , costă în jur de 35 lei (în funcţie de cursul dolarului) . Conţine ulei de măsline , ulei marocan de argan , unt de cocos şi este bogată în antioxidanţi ca mure şi măceşe .

Menta , extractul de muşeţel , gălbenele , aloe vera şi rooibos asigură curăţarea necesară unui ten cu probleme pentru că această cremă se aplică pe un ten normal spre uscat . Însă ceea ce mi-a plăcut este că tratează în acelaşi timp problemele minore ale tenului prin adaosul de ulei esenţial de mentă şi gălbenele , salvie , lavandă . Ştim că ţintesc acneea şi tenul sensibil !

crema acure organics

Are aspect dens , culoare verde foarte deschis . Dar nu vă speriaţi ! Când se aplică pe faţă se simte asemenea unui balsam plăcut şi reconfortant ! Asta se percepe încă de la prima utilizare când o aplici !  🙂

Pe faţa umedă , prin mişcări circulare devine spumă şi nu este nevoie decât de o cantitate mică pentru că este cremoasă .

Crema Acure Organics curaţă tenul foarte bine , îl lasă fresh , hidratat datorită uleiurilor conţinute şi cu o strălucire care se menţine . Aplicată dimineaţa şi seara am remarcat că vindecă uşor imperfecţiunile minore ca acnee , roşeaţă şi echilibrează aspectul pielii .

Un punct în plus ar fi că uniformizează aspectul tenului mă refer la strălucire , culoare . Cel puţin pe tenul uscat sau sensibil are efecte benefice şi rapide !

După utilizare se menţine un miros fin de mentă ! Tare plăcută senzaţia !

crema acure organics

Am ales-o pentru bogăţia de ingrediente organice şi extracte din plante . Deşi este primul produs de la ei mă declar mulţumită şi curioasă să văd cum se prezintă şampoanele sau cremele pentru faţă !   🙂

Dacă te tentează vreo comandă pe IHerb pot să îţi spun că la comanda de peste 81 lei , transportul cel mai ieftin prin AIRMAIL este de 16 lei , coletul ajungând direct la poşta locală de care aparţii . Produsele vin în medie între 10-21 zile calendaristice . Se oferă la fiecare comandă un credit de loialitate de 10% din valoarea produselor din coş , credit care se poate folosi la următoarea comandă pe site . Plata se poate face cu card bancar pentru tranzacţii internaţionale sau mai simplu prin PayPal .

În această perioadă au redureri de 20 % la multe produse din toate categoriile şi timp de 24 ore reduceri foarte mari la un produs .

crema acure organics

Dacă ai avut experienţe cu produse de la Acure Organics dă-mi de ştire ! Dacă te interesează să cunoşti mai multe amănunte despre acest site , întreabă-mă şi îţi răspund cu plăcere ! M-ar bucura să schimbăm impresii !

Te salut cu drag ! M .

Sharing is caring !

4 thoughts on “Crema Acure Organics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.