PURINA ONE BIFENSIS PENTRU PISICI

Hello, sunny people !

Pentru cei care aveți animăluțe , știți cum este , le doriți o viață mai bună , hrană echilibrată și să fie mereu sănătoase !

Eu am 5 pisici , 4 dintre ele salvate din condiții care mai de care mai dramatice !

Doar una este de doar un an , celelalte sunt de peste 6 ani , deci deja îmbătrânesc . din păcate !

Unele preferă mâncarea de casă , altele boabe sau hrană umedă dar , în general , nu este tot timpul ușor !

Pentru că , nu mai pot mesteca foarte ușor hrana sau nu mai tolerează același tip de hrană ca acum ceva ani !

Normal că m-am înscris la campania BUZZStore și PURINA ONE BIFENSIS , atunci când a apărut pe site , pentru că deja avusesem o experiență plăcută , în vară , cu Purina ONE pentru căței !

Am primit în colet hrană uscată dar și umedă și provocarea a fost ca timp de 3 săptămâni să ofer pisicilor mele doar acest tip de hrană . Și să observ ce efecte au asupra lor , din punct de vedere al sănătății !

PURINA ONE BIFENSIS este dezvoltat de medicii veterinari și nutriționiști pentru a ajuta pisicile !

Produsele conțin bacterii benefice funcționale , acizi grași Omega 6 , importanți pentru ca pielea să mențină o barieră puternică împotriva atacurilor din mediul extern !

În cazul pisicilor mele , vremea foarte rece nu le priește și devin și parcă mai mofturoase la mâncare !

În prima săptămână am observat că la cele mai liniștite , le-a crescut nivelul de energie !

” Vorbesc ” mai mult , se joacă mai mult ! Hrana uscată dar și cea umedă conțin elemente nutritive echilibrate și complete și cred că s-a văzut asta !

După a doua săptămână , am observat că digestia lor s-a îmbunătățit vizibil , cicoarea din compoziția hranei se știe că ajută sistemul digestiv !  Nu le-a mai căzut blana atât de des și nu s-au mai luptat cu ghemotoacele de blană , un chin pentru pisicile mele cu blană pufoasă !

În maxim 3 săptămâni , blana le-a devenit mai lucioasă , nu neapărat vizibil dar am observat că are altă textură când le mângâi !

Vitaminele , mineralele esențiale , acizii Omega 3 & 6 , nivelul crescut de antioxidanți ajută blana pisicii să fie mai sănătoasă !

Toate variantele de hrană primită ( uscată , umedă pentru pisici de interior sau pentru pisici cu un sistem digestiv mai sensibil ) au fost binevenite și mă bucur că am descoperit un produs nou de la Purina One care să fie pe placul tuturor pisicilor mele !

Variantele PURINA ONE BIFENSIS sunt : Junior pentru pisici până în 12 luni , pisici care alăptează ; Adult pentru pisici peste un an ; Sensitive pentru pisici cu digestia sensibilă .

În cazul meu , a fost binevenită varianta Sensitive pentru pisicile mai în vârstă , care nu mai tolerează mâncarea de orice fel !

Încerc , pe cât posibil , ca animăluțelor mele să le ofer o viață mai bună , hrană care să le ajute și să fie fericite !

Ele îmi oferă , în schimb , un munte de iubire , de sensibilitate și îmi aduc zâmbete de fiecare dată !

Vă îndemn și pe voi să adoptați animale , să le salvați dacă aveți cum și să nu treceți pasivi pe lângă animăluțele aflate în durere , fie ele pisici , căței sau orice fel de animal !

Vă salut cu drag ! M.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.