FRUMUSEȚEA VINE DIN INTERIOR CU ELIXIRUL KOLLAGEN BEAUTY DE LA DOPPELHERZ

HELLO, SUNNY PEOPLE !

După cum v-ați dat seama din titlul postării , astăzi vreau să vă povestesc despre experiența mea cu noul produs de la Doppelherz . A fost lansat anul trecut în Germania și se pare că a avut mare succes în rândul femeilor !

Este vorba despre Doppelherz System Kollagen Beauty , un produs modern creat special pentru a ajuta frumusețea din interior !

Kollagen Beauty

Principalul ingredient este colagenul . Este proteina cu cea mai mare abundență în corpul uman , în special în țesuturile conjuctive ( oase , piele , cartilaj , țesut adipos ) .
Pielea noastră conține 70% colagen , care îi oferă elasticitate și fermitate .
Are influență asupra aspectului exterior. Nivelul de hidratare a pielii , textura sa , elasticitatea pielii au un rol important în aspectul frumos al acesteia.
Producția naturală de colagen începe să scadă treptat după 25 de ani . După vârsta de 30 de ani , cu primele riduri , pielea își pierde fermitatea .

Stilul de viață , regimul alimentar , expunerea la soare , toate acestea duc la scăderea internă de colagen sau la distrugerea lui în mod ireversibil .

Doppleherz a pornit de la acest elixir , a completat cu alte ingrediente la fel de importante care îi cresc eficacitatea . Astfel a apărut Kollagen Beauty , care ne ajută să susținem nivelul de colagen din exterior , dacă trecerea anilor nu ne mai ajută !
Sub formă de peptide de colagen , alături de vitamine și minerale , pielea își recapătă din elasticitate , fermitate și ridurile nu mai sunt atât de evidente .

Doppelherz System Kollagen BEAUTY conține astfel o combinație de nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural de la interior !

Kollagen Beauty

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii . Atenuează ridurile , liniile fine ale feței astfel că se îmbunătățește aspectul pielii.
Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a pielii .
Vitamina A , Biotina și Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii .
Cuprul are rol în pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive .
Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ .
Extractul din fructe de Açai conține polifenoli antioxidanți cu rol în neutralizarea radicalilor liberi .

Părerea mea după ce am folosit produsul de o lună jumătate :

Eu am ales să îl folosesc pentru că deja cunoșteam brandul Dopplherz și știam că au suplimente foarte bune , care de-a lungul timpului m-au ajutat !
Un al doilea motiv a fost că aveam nevoie de un ajutor suplimentar pentru piele și unghii , al căror aspect nu îmi plăcea deloc !
Al treilea motiv a fost forma de adminstrare a prodususlui !

Se administrează sub formă de unidoză , minim 8 săptămâni .
Forma sa este lichidă , are un gust tare bun , de litchi și pepene galben !
Combinația de ingrediente nutritive stimulează producția de colagen și forma lichidă ajută la absorbția mai mare a colagenului .

Doppelhertz Kollagen Beauty

L-am combinat cu smoothie-ul de dimineață și a fost o plăcere să îl consum !

Rezultatele nu au apărut peste noapte , nicidecum !

Abia după o lună , am observat , cel mai evident , că aspectul tenului meu este diferit !
Roșeața nu o mai percep ca înainte . Tenul este mai luminos , am scăpat de deshidratarea cu care m-am confruntat după trecerea iernii !
În plus , cel mai rapid efect a fost că leziunile acneice s-au vindecat extrem de repede și tenul a devenit curat !
La nivelul părului , ar fi trebuit să îl simt mai hidratat dar încă nu am observat ceva vizibil dar , în schimb , la nivelul unghiilor , acestea sunt cu mult mai puternice și nu se mai exfoliază .


Continui să folosesc produsul Kollagen Beauty pentru că , chiar dacă nu am devenit mai tânără , mai minunată , mie îmi face bine și oricum se recomandă administrarea minim 2 luni !

Trebuie să menționez că nici un supliment nu are efect dacă nu avem o alimentație echilibrată , dacă nu ne hidratăm suficient și dacă nu avem grijă constant de câtă mișcare facem sau ce fel de gândire avem zi de zi !
Voi ați descoperit deja Kollagen Beauty ? Ce efecte ați sesizat până acum ? Să rămâneți frumoase și pozitive !
Vă salut cu drag ! M.

1 thought on “FRUMUSEȚEA VINE DIN INTERIOR CU ELIXIRUL KOLLAGEN BEAUTY DE LA DOPPELHERZ

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.